Skip to main content

Onze werkwijze

De werkwijze die wij hanteren is heel eenvoudig. U stuurt ons een mailtje waarin u aangeeft wat voor wielset u wenst, wat het beoogde doel is waar u de set voor wilt gebruiken, wat uw voorkeur is voor materiaal en eventueel kleur, het beoogde budget wat u uit wilt geven en wat uw lichaamsgewicht is.

Wij zullen u dan adviseren welke wielset voor u de beste keuze is inclusief uiteraard een prijsopgave. Houd er altijd rekening mee dat de keuze van de navenset heel bepalend is voor de uiteindelijke prijs van uw wielset.
Indien u de bestelling wilt plaatsen dan ontvangt u van ons een bevestiging van de wielset. U dient een klein gedeelte aan te betalen en na ontvangst van deze aanbetaling gaan wij de wielset inplannen in onze werkplaats en uiteraard wordt u geïnformeerd inzake de levering.

Indien gewenst kunt u uw bestaande navenset hergebruiken in een wielset. Dit dient echter vooraf met mij overlegd te worden en de handelswijze is identiek aan die zoals hierboven omschreven.
Uiteraard kunt u voor reparaties en herstelwerk ook bij BikeWheels terecht. De kosten van herstel worden vooraf door mij opgegeven. Ook wielen die niet door mij gebouwd zijn kunt u door mij laten controleren. In alle gevallen geld dat de wielen zonder banden, snelspanners en cassette en schoon aangeleverd dienen te worden. Let op dat wij systeem wielen niet repareren.

Onze werkwijze

Hebben wij u mogen overtuigen?

Wacht niet langer en vraag je wielset vandaag nog aan!

Contact

Nieuwenkampsmaten 6-12
7472 DE GOOR

Brian te Velthuis
Tel: +031 (0)6 53 55 94 38
E-mail: info@bikewheels.nl

KvK nr. 58729836
IBAN. NL41ABNA0440439574

Contactformulier