Skip to main content
search
0

Onze werkwijze

De werkwijze die wij hanteren is heel eenvoudig. U stuurt ons een mailtje waarin u aangeeft wat voor wielset u wenst, wat het beoogde doel is waar u de set voor wilt gebruiken, wat uw voorkeur is voor materiaal en eventueel kleur, het beoogde budget wat u uit wilt geven en wat uw lichaamsgewicht is.

Wij zullen u dan adviseren welke velgen en naven met spaken voor u de beste keuze is inclusief uiteraard een prijsopgave. Houd er altijd rekening mee dat de keuze van de navenset heel bepalend is voor de uiteindelijke prijs van uw wielset.
Indien u de bestelling wilt plaatsen dan ontvangt u van ons een bevestiging van de wielset. U dient een klein gedeelte aan te betalen en na ontvangst van deze aanbetaling gaan wij de wielset inplannen in onze werkplaats en uiteraard wordt u geïnformeerd inzake de levering.

Aanvraag formulier

Indien gewenst kunt u uw bestaande navenset hergebruiken in een wielset. Dit dient echter vooraf met mij overlegd te worden en de handelswijze is identiek aan die zoals hierboven omschreven.
Uiteraard kunt u voor reparaties en herstelwerk ook bij BikeWheels terecht. De kosten van herstel worden vooraf door mij opgegeven. Ook wielen die niet door mij gebouwd zijn kunt u door mij laten controleren. In alle gevallen geldt dat de wielen zonder banden, snelspanners en cassette en schoon aangeleverd dienen te worden. Let op dat wij systeem wielen niet repareren.

Aanvraag formulier
Onze werkwijze

Onderhoud En Service Van Je Wielen

De fiets onderhouden doet iedereen! Waarom jouw wielen dat niet?

Als je het optimale uit jouw wielen wilt halen is het belangrijk om deze goed te onderhouden en minimaal 1x per jaar een servicebeurt uit te laten voeren aan de naven.

De vrijloop is voorzien van of het palletjes systeem of het bekende ratchet systeem van DT Swiss en Erase Compoments.
Deze zorgt er voor dat voor dat bij het trappen jou fiets de aandrijving heeft.
Ondanks dat deze systemen afgesloten zijn met een speciale seal is het belangrijk om dit minimaal 1x per jaar te laten reinigen en laten voorzien van een speciale olie of vet.
Welk product er gebruikt word is afhankelijk van welk merk naaf er in jouw wielset zit.
BikeWheels bouwt niet alleen wielen wij kunnen ook het onderhoud van de wielset verzorgen.
Naven worden bij de onderhoudsbeurt grondig gereinigd en opnieuw gesmeerd met het voorgeschreven product door de fabrikant.
Dit voorkomt onnodige slijtage en dus extra kosten.

Boek een servicebeurt

Hebben wij u mogen overtuigen?

Wacht niet langer en vraag je wielset vandaag nog aan!

Wil je nieuwe handgespaakte wielen?

Kom langs in Goor of vul onderstaand formulier in

Instagram