Skip to main content
search
0

Levering

Bestellingen vanaf  €75,- versturen wij kosteloos. Voor bestellingen beneden €75,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van €5,-.

Al uw aankopen worden bezorgd door PostNL. PostNL beschikt over een professionele bezorgingservice en levert van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 – 18.00. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling ‘s avonds te laten bezorgen ( er wordt voor deze optie € 2,00 extra in rekening gebracht) of op een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen.

Binnen enkele minuten na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin staat een bestelnummer. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden met PostNL, ontvangt u opnieuw een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren, dan wordt uw pakket standaard bij uw buren aangeboden. Als dat ook niet lukt, dan kunt u via de Track & Trace-link die u per mail ontvangt kunt zien waar het pakket is. We adviseren om de PostNL-app te downloaden om uw pakket te volgen.

In België wordt de bezorging door een partnerbedrijf van PostNL uitgevoerd. We rekenen €10,- extra voor bezorging in België.