ACSE Hubs

ACSE
Wij leveren ook de naven van het Franse Acse. Deze naven kenmerken zich door hun superieure kwaliteit en hun zeer lichte gewicht.
De naven worden gemaakt van het zeer lichte en sterke 7075 T6 aluminium. De dunwandige flenzen worden ook naar binnen toe gebruikt en vereist een zeer nauwkeurig produktie proces.
Ook de kwaliteit van de lagers is absoluut top te noemen. De vrijloop maakt gebruik van het ratchet systeem en is leverbaar met 36 en zelfs met 108 vertandingen. Dit maakt de naaf ook onderhoudsarm. De body zelf is standaard gemaakt van staal wat het inslaan van de cassette tot een minimum beperkt. Optioneel is een aluminium vrijloop verkrijgbaar.
De 103 en 138 naven zijn geschikt voor een rijdersgewicht van 90 kg, de 102 en 137 naven tot een rijdersgewicht van 110 kg. De uitgekiende flens geometry zorgt ervoor dat er een zeer stabiel wiel gebouwd kan worden.
Wil je eens wat anders, licht en kwalitatief echt top dan is Acse wellicht wat voor jou.
Bovendien zijn de naven in meerdere kleuren te verkrijgen waaronder citroengeel en goudkleurig.
Topkwaliteit en bij ons te verkrijgen en uiteraard te bezichtigen. Nieuwsgierig stuur ons een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer info kunt u vinden op de website van Acse: ACSE hubs102M