Bikewheels-handgespaakte-wielen-werkwijze

Werkwijze

De werkwijze die wij hanteren is heel eenvoudig. U stuurt ons een mailtje waarin u aangeeft wat voor wielset u wenst, wat het beoogde doel is waar u de set voor wilt gebruiken, wat uw voorkeur is voor materiaal en eventueel kleur, het beoogde budget wat u uit wilt geven en wat uw lichaamsgewicht is.

Wij zullen u dan adviseren welke wielset voor u de beste keuze is inclusief uiteraard een prijsopgave. Houd er altijd rekening mee dat de keuze van de navenset heel bepalend is voor de uiteindelijke prijs van uw wielset.
Indien u de bestelling wilt plaatsen dan ontvangt u van ons een bevestiging van de wielset. U dient een klein gedeelte aan te betalen en na ontvangst van deze aanbetaling gaan wij de wielset inplannen in onze werkplaats en uiteraard wordt u geïnformeerd inzake de levering.

Indien gewenst kunt u uw bestaande navenset hergebruiken in een wielset. Dit dient echter vooraf met mij overlegd te worden en de handelswijze is identiek aan die zoals hierboven omschreven.
Uiteraard kunt u voor reparaties en herstelwerk ook bij BikeWheels terecht. De kosten van herstel worden vooraf door mij opgegeven. Ook wielen die niet door mij gebouwd zijn kunt u door mij laten controleren. In alle gevallen geld dat de wielen zonder banden, snelspanners en cassette en schoon aangeleverd dienen te worden. Let op dat wij systeem wielen niet repareren.